Podziel się wrażeniami!
Wziąłem na odwagę kilka przeciwbólowych i zamieszam pierwsze swoje.
Bardziej liczę na szczerą krytykę niż nieszczere aprobowanie
Kilka wspomnień z sylwestrowego wyjazdu do Puszczy Białowieskiej.
Message was edited by: c.d.n.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Ach, Barcelona... Gdybym miał więcej odwagi i zdecydowania, to mieszkałbym pod Barceloną z taką jedną... No ale za młody wówczas jeszcze byłem, studia, te sprawy a internetu jeszcze nie miałem i przestałem pisać... Hiszpańskie dziewczyny wstawisz?
Sagrada Familia widzę, że bez zmian, może za kolejne 130 lat ukończą.
Ciekawie wypatrzone i dobrze zrobione.
To drugie to tzw. park Gaudiego?
Lepiej by było bez kawałka schodów w kadrze.
Miasto-kopalnie kadrów. Szkoda, że wówczas jeszcze nie fotografowałem świadomie.
67 bardzo fajna.
Tak w ogóle to Barcelony więcej będzie ?
podwys, Tommygun, gonzoartur, Bertone - dzięki, że wpadliście do mojej Barcelony. Z przychylnym okiem.
Bertone napisał(a):
Tak w ogóle to Barcelony więcej będzie ?
Nawet wiem, z którego miejsca ta panorama została zrobiona.
Drugie, częsty zabieg i też go czasem stosuję, staram się jednak aby lcd zajmował większą powierzchnię kadru.
Ostatnie, ciekawe czy Gaudi z Giggerem mieli coś wspólnego, nieco alienowato to sklepienie i kolumny wyglądają. Tutaj zrobiłbyś lepiej szukając jednak symetrii, miejsce zrobienia zdjęcia nie jest najszczęśliwiej wybrane a architektura wspaniała i w symetrii wyglądałoby bardziej abstrakcyjnie i ciekawiej.
Oceanarium zaliczyłeś?
panorama bardzo ciekawa mi się podoba
Tommygun napisał(a):
Nawet wiem, z którego miejsca ta panorama została zrobiona.
(...)
Ostatnie, ciekawe czy Gaudi z Giggerem mieli coś wspólnego, nieco alienowato to sklepienie i kolumny wyglądają. Tutaj zrobiłbyś lepiej szukając jednak symetrii, miejsce zrobienia zdjęcia nie jest najszczęśliwiej wybrane a architektura wspaniała i w symetrii wyglądałoby bardziej abstrakcyjnie i ciekawiej.
Oceanarium zaliczyłeś?
Kolumna kolumba jakoś tak niezbyt dobrze wybrana, jeżeli chodzi o miejsce.
Drugie lepsze, klimatyczne.
Fajne, szczególnie panorama i 78...
A po 77 widać że ktoś Ci dobrze matryce wyczyścił
Dzięki, koledzy
podwys napisał(a):
A po 77 widać że ktoś Ci dobrze matryce wyczyścił