Podziel się wrażeniami!
inWszystkie zdjęcia zrobione w Kioto, jeszcze w zeszłym roku.
Sony DSLR A100 z obiektywami
11-18
lub 18-70
lub 75-300
Bardzo ciekawa ta tapetka , nie tuzinkowa. Dwukolorek dobrze dobrany i ciekawy.
pozdrawiam Ryszard
Bardzo fajne te Twoje fotki lotnicze
A tapetka jest zarąbista
Podoba mi sie to dwukolorowe
lubie takie zwykłe rzeczy pokazane w niezwykły sposób
Witam wszystkich mam nadzieje że jak z canonem się tu wpakuje to mnie nie zliczujecie.
Rafiki naprawde masz serce do fotek bardzo mi się podobieją .Pełne uznanie mugł bym zostać twym uczniem i ci obiktywy nosić .Pozdro.
Zdjęcie zrobiłem nad jeziorem Maggiore w Baveno.
Dzięki obiektywowi 11-18 uzyskałem silne przerysowanie pierwszego planu dzięki czemu fale na jeziorze wyglądają jak fale oceaniczne
ps.dzięki za pozytywne opinie na temat moich zdjęć
Rafiki napisał(a):
Zdjęcie zrobiłem nad jeziorem Maggiore w Baveno.
Dzięki obiektywowi 11-18 uzyskałem silne przerysowanie pierwszego planu dzięki czemu fale na jeziorze wyglądają jak fale oceaniczne
Czy to nie było na światowej prezentacji a700? Pokazywałeś je tak z rok temu i cały czas mi się podoba, czasem zmiana punktu widzenia skutkuje ciekawymi efektami i dobry przykład na wykorzystanie ultra-szerokokątnego szkiełka.
Tapetka - super. Jak kiedyś kupię vaio, to poproszę o taką
Dwukolorowe (choć w 3 kolorach) też fajne, ale ja jestem inny - w odróżnieniu od większości lubię b&w z kolorowymi wstawkami
A to wcześniejsze - z tańczącym japończątkiem - świetne; aż wydałem okrzyk, jak je zobaczyłem.
Tommygun, dobrze pamiętasz zdjęcie zrobiłem dzień przed premierą DSLR A700.
Miałem sporo szczęścia jeżeli chodzi o to zdjęcie bo trafiłem na silny wiatr i malownicze fale...
Efekt wzmocnilem szerokim kątem.