Podziel się wrażeniami!
W dniu dzisiejszym zakończyły się XVI Targi Foto Video w Łodzi, na którym jak co roku SONY pokazało klasę! Wy również pokazaliście swoją obecnością :smileygrin: Miło było się zobaczyć z tak wieloma sympatycznymi ludźmi. Na szybko grupowe zdjęcia, a w miarę możliwości będą kolejne. Zapraszam i Was do dzielenia się swoimi kadrami :smileygrin:
Ale super imprezę mieliście. :smileyupup:
Piotruso - szkoda, że nie mogłeś być wieczorkiem...ale i tak fajnie, że przyjechałeś. Z tą małą różnicą, że ja nie wiem, po coś nagrywał. Szkoda czasu
Lecim dalej - jak tłumy to tylko na stoisku SONY :smileygrin:
kris.. wrote:
Piotruso - szkoda, że nie mogłeś być wieczorkiem...ale i tak fajnie, że przyjechałeś. Z tą małą różnicą, że ja nie wiem, po coś nagrywał. Szkoda czasu
Lecim dalej - jak tłumy to tylko na stoisku SONY
Jeszcze nie wiem, nie miałem nawet czasu przejrzeć materiału. Ale mam nadzieję, że i Ty kiedyś to docenisz :smileywink:.
Ja też bardzo żałuję, że nie mogłem / nie mogliśmy zostać ale już przed wyjazdem byliśmy umówieni na odpowienią godzinę powrotu. Ale może uda się niedługo ponownie spotkać.
Ja nie mam tylu zdjęć pokazujących co się działo ale kilka proszę:
Kris - prelegent
Piotr wspomagający
Kris udziela porad ...
... i namawia na FF (tu A99)
Warsztaty prowadzi Krzysztof Niesporek
A co się działo na innych stoiskach?
Dziewczyny na motocyklu na stoisku Sony z kamerami
Message was edited by: piotruso
I jeszcze kilka pstryków jak było na targach
Sesja ślubna w wiosennym ogrodzie
Rajd Dakar i quad R. Sonika
Jeszcze raz sesja ślubna
Powrót na rajd Dakar
Message was edited by: piotruso
Dziewczyny
co tam dziewczyny, ile to ma na blacie?
Piekne fotki, pięknych dziewcząt
Jak się oderwę na chwilę od mojej nowej miłości, to spróbuję coś wrzucić też, z babci Minolty
O nowej miłości śmiało możesz pisać pod moimi artykułami :smileygrin: Jestem ciekaw Twojego zdania :smileygrin:
To co? Lecę dalej z pięknościami :smileygrin:
Dziewczyna na celowniku:
Przygotowanie musi być!
Czym sobie zasłużyłem, nie wiem
Wybaczcie za spam - ale muszę swoje zdanie wyrazić:
Gryfne dziewoje !