anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SAL-70400G

profile.country.PL.title
z.junowicz
Nowicjusz

SAL-70400G

cześć
jestem zadowolonym posiadaczem A900 i SAL-2470 i SAL-70400 a teraz naszła mnie nagła chęc kupienia SAL-70400. z publikacji wiem o nim wszystko, ale chciałbym poznać opinię użytkownika. np. czy da się robić zdjęcia np. mojemu synowi - piłkarzowi na meczu "z ręki" na max ogniskowej, albo lecące ptaki, przy jakim czasie zdjęcia wychodzą nie poruszone
z.junowicz@wp.pl

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

nieporuszone zdjęcia zależą od ilości światła, prędkości z jaką porusza się fotografowany obiekt oraz naszych predyspozycji (stabilność).
np. czy da się robić zdjęcia np. mojemu synowi - piłkarzowi na meczu "z ręki" na max ogniskowej

jeśli mecz odbywać się będzie w dobrych warunkach oświetleniowych (czy to naturalnych, czy też sztucznych) - nie powinno być z tym problemów. Kolega Szfendak dłużej obcował z tym obiektywem - liczę, że wyrazi swoją opinię :smileythumbsup:

tak swoją drogą:
jestem posiadaczem A900 i SAL-2470 i SAL-70400 a teraz naszła mnie nagła chęc kupienia SAL-70400.

Głodnemu chleb na myśli ;)

Lajam.
Expert

cześć
jestem zadowolonym posiadaczem A900 i SAL-2470 i SAL-70400 a teraz naszła mnie nagła chęc kupienia SAL-70400

Witaj, troszkę coś pomieszałeś.... ;)

przy jakim czasie zdjęcia wychodzą nie poruszone

Trudno ot tak powiedzieć konkretny czas...możemy z pewnością stwierdzić, że 1/1000 zagwarantuje nieporuszone zdjęcie. Ale tak naprawdę wszystko zależy od warunków oświetleniowych...jak będzie jasno to spokojnie, ale jak będzie mało światła to tylko ISO w górę pozostaje, jak zawsze.

Pozdrawiam,