Podziel się wrażeniami!
Przedstawiam lakoniczne i niejasne odpowiedzi od Sony na moje pytania. Jak mogą pisać że w pełni wspiera nowe konsole skoro DOLBY VISION wyłączone, strefowe wygaszanie jest wyłączone...zamiast odpowiedzi przesyłają w linkach definicję:) a żeby tego było mało wprowadzają CENZURĘ!!! Na pytanie dlaczego negatywny komentarz jest dla nas niewidoczny, pracownik SONY odpowiada "Dla mnie widoczny":) Tak wiem że dla SONY widoczny ale dla nas bo wam nie pasuje jak ktoś o was piszę prawdę. To już nie Polska czy Japonia ale chyba jestem w Korei Południowej:)
Moja wiadomość do SONY:
Dziękujemy za kontakt z firmą SONY,
Nawiązując do zgłoszenia, przesyłam odpowiedzi:
1. Tak
2. Nie
3. https://www.sony.pl/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-65xh9096/articles...
4. https://www.sony.pl/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs-android-/kd-65xh9096/articles...
5. Dla mnie widoczny.
Niech Państwo sami ocenią czy was zadowalałyby takie odpowiedzi. Pozdrawiam.
No po co Ci HDMI 2.1 kup se pegazusa i już . Dałem sobie spokój z Sony nie będę się jak to się mówi kopał z koniem , w związku z tym iż tych naszych opinii nikt nie widzi wstawiam wszystko wraz z opisem i linkiem do filmu który nagram na Yutuba pójdzie na fejsa . Nie mam wielu znajomych bo nie zbieram ale moja żona ma np. 5000 klientów , kolega w GB też coś koło tego i to w całej europie też poważni ludzie w zasadzie też klienci , bracia cioteczni jeden w USA drugi w Kanadzie pójdzie w świat , czekam jeszcze tylko na korektę tłumaczenia z translatora po angielsku , po niemiecku już mi odesłano a angielski będę miał w sobotę lub niedziele .
"No po co Ci HDMI 2.1 kup se pegazusa i już" Nie do końca rozumiem o co ci chodzi w pierwszym zdaniu🤔 ale ok taka twoja opinia.
Z kolei po co tobie po co czysta matryca w telewizorze...zakurzyła ci się? to kup se nowy telewizor z czystą i już.
Obydwaj dokonaliśmy zakupu TV od tej firmy, obywaj chcieliśmy tylko dostać towar za jaki zapłaciliśmy, obydwaj dostaliśmy nauczkę jak wygląda współpraca z tym "producentem" SONY. Każdy z nas miał swoje priorytety kiedy dokonywał zakupu i patrzył na specyfikację...mi zależało w dużej mierze na możliwościach telewizora co do nowej generacji konsoli bo trochę gram z synem...tobie zapewne chodziło o jakość obrazu. Mimo wszystko życzę powodzenia.