anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Android Tv i polecane,zalecane apk na Tv

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Android Tv i polecane,zalecane apk na Tv

Przewrotnie zacznę od polecenia Tv Side View apk na smartphona lub tablet. Aplikacja oprócz programu tv i przypominaniu o ciekawych programach zawiera rozbudowany pilot ogólnie tłumacząc. Można sparowac z kilkoma sprzetami np tv plus br. Dostajemy pilota oryginalnego, pilota dotykowego z wybieraniem głosowym (po instalacji pluginu na smarcie), gladzik, klawiaturę. Można sterować apk wgranymi na Tv z pozycji pilota na smarcie. Polecam.

Z apk na Tv Android polecam Kodi razem z weeb tv oraz Android Assistant który działając w tle usprawnia andka tv. Można wgrać avasta również.

36 ODPOW. 36
profile.country.PL.title
bohdang
Użytkownik

Nie wiem dlaczego, ale u mnie "Telewizjada" przestała działać. Chodziła na Operze, ale cieszyłem się nią tylko kilka dni.

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

TELEWIZJADA działa nawet jako wtyczki na Kodi. Rozwiązanie jest w necie. Nawet cba i inne wtyczki są do Kodi.

hamer77
Użytkownik

Ma ktoś jakąś sprawdzoną wtyczkę do telewizjady, bo instaluję filmy online Mrknow i nie ma tam telewizjady ?

hamer77
Użytkownik

Już jest ok dodatek się zaktualizował i telewizjada śmiga :grin:

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Śmiga,śmiga ale jakość to taka kiepska trochę. 🙂

beditbskce
Użytkownik

witam, jak podlaczyc pada z xbox 360 ?

hamer77
Użytkownik

Witam potrzebujesz takiego nadajnika

Powód edycji: post zawierał list do strony służącej celom komercyjnym, co jest sprzeczne z Regulaminem Społeczności. 

beditbskce
Użytkownik

s-l300.jpgadapter xbox 360 do pc tak ? (moj tv KDL-50w809c)

hamer77
Użytkownik

Tak dokładnie taki posiadam, testowałem i działa . Oczywiście zdażyło się że na jednej nie działało bodajże na Modern Combat 5, a na niektórych trzeba samemu ustawić działanie przycisków .

beditbskce
Użytkownik

Ok, kupilem i potwierdzam ze dziala 

Teraz czekam na okulary 3d od Sam***ga bo podobno dzialaja tez ☺