Podziel się wrażeniami!
Dostarczona z telewizorem przeglądarka Album sortuje zdjęcia tylko według daty wykonania.
Moje zbiory są posortowane według nazwy zdjęcia w kolejności alfabetycznej i robi się bałagan.
Czy jest dostępna prosta przeglądarka, w której można wybrać sposób sortowania i przeglądać zdjęcia bez przymusowej opcji "przegląd slajdów" ?
Witam,
Z kombajnów proponuję KODI.
Pozdrawiam
Dzięki za propozycję.
W tej przeglądarce można przeglądać zdjęcia z pendrive'a w kolejności alfabetycznej.
Nad paskiem ze zdjęciami pojawiają się sensowne informacje o każdym wybranym zdjęciu, co dla mnie jest bardzo przydatne.
Niestety prędkość wyświetlania kolejnych zdjęć jest znacząco mniejsza niż w przeglądarce Album. W moim starym telewizorze Panasonic (też 4K) wszystko odbywało się ok. 2 razy szybciej niż w przeglądarce Album. Taka jest cena zastosowania systemu Android.
Pozdrowienia.
Po części odpowiedziałeś sobie na pytanie, maszt TV z android, więc możesz zainstalować praktycznie każdy program typu "galeria". Wiem, że nie ma ich za wiele w sklepie play na TV, ale za pomocą jakiegokolwiek menadżera plików, możesz zainstalować apk z zewnątrz.