Podziel się wrażeniami!
Witajcie,
Otoz cala noc moj laptop VPC F22 chodzi wlaczony, ale z nim rowniez dzialaja podswietlone klawisze...
... nie chce aby byly wlaczone. Wiadomo, ze skaracam zywotnosc, ze podczas mojego snu nie chce by coś mi świecilo...
w jaki spososb moge wylaczyc te podswietlenie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witaj,
Niestety nie wszystkie komputery Sony Vaio są w pełni kompatybilne z systemem Windows 10. W niektórych przypadkach mogą nie być dostępne pewne funkcje i jedynym rozwiązaniem jest przywrócenie komputera do preinstalowanego, kompatybilnego systemu operacyjnego.
Pozdrawiam,
Barbara_K
Uruchom Vaio Control Center (menu start - wpisz control) tam masz zakładkę klawiatura i mysz - możesz wyłączyć podświetlanie na stałe.
Tak... pobrałem do innej wersji laptopa.
Ustawilem - wylacz po 10sekundach.
Dziekuje za odpowiedz.
Witam.
Zakupilem uzywane Vaio 142AA29M z zaktualizaowanym Win8 do Win10.
Podswietlenie caly czas sie zalacza przy pisaniu, a w dzien nie chce korzystac z tej opcji. Po zainstalowaniu Vaio Center nie mam w opcjach podswietlenia klawy.
Jak naprawic ten blad.
Witaj,
Niestety nie wszystkie komputery Sony Vaio są w pełni kompatybilne z systemem Windows 10. W niektórych przypadkach mogą nie być dostępne pewne funkcje i jedynym rozwiązaniem jest przywrócenie komputera do preinstalowanego, kompatybilnego systemu operacyjnego.
Pozdrawiam,
Barbara_K