- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Foto Klub
Witam,
Z ogromną przyjemnością informuję, że w ramach Forum Sony rozpoczyna działalność http://img5.imageshack.us/img5/9636/fotoklub.jpg
Do klubu można przystąpić wypełniając formularz, który dostępny jest w panelu użytkownika w zakładce profil. W ramach klubu będą organizowane spotkania dla osób interesujących się fotografią. Zaproszenia oraz szczegóły przyszłych spotkań otrzymają osoby, które zapisały się do klubu. Mam nadzieję, że będzie to okazja, aby w miłym granie spędzić czas przynajmniej kilka razy w roku.
Pozdrawiam,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
A ja mam takie pytanie. Czy jest możliwość dostania koszulki Sony alfa albo ogólnie firmy sony? Jak tak to pytam jaka cena i gdzie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
O ile mi wiadomo Sony nie prowadzi sprzedaży odzieży. Koszulki klubowe, lub z firmowym nadrukiem są czasem rozdawana w formie gadżetów, przy różnych okazjach.
fotoamator
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
O ile mi wiadomo Sony nie prowadzi sprzedaży odzieży. Koszulki klubowe, lub z firmowym nadrukiem są czasem rozdawana w formie gadżetów, przy różnych okazjach.
Kurczę szkoda bo chciałbym sobie taką koszulkę pozyskać nic trzeba szukać ;D
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Karmazyn napisał(a):
Kurczę szkoda bo chciałbym sobie taką koszulkę pozyskać nic trzeba szukać ;D
Trzeba aktywnie uczestniczyć w forumowym życiu
Albo szukać okazji na portalach aukcyjnych - czasami się zdarzy, że obdarzona gadżetem osoba sprzedaje prezencik
FF. 14mm. 35mm. 50mm. 85mm. 135mm. 500mm. 70-210
thank god i'm a photographer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
kris napisał(a):
Albo szukać okazji na portalach aukcyjnych - czasami się zdarzy, że obdarzona gadżetem osoba sprzedaje prezencik
Albo sobie samemu zrobić