Podziel się wrażeniami!
Witam. Mam problem z youtube w TV. Na poczatku uzytkowania wszystko dzialalo bez problemow. Odtwarzalo kazdy film jak rowniez polaczenie telefon tv tez bylo bez problemu. Od jakiegos czasu nie odtwarza mi wszystkich filmikow jak rowniez po podlaczeniu telefonu tez wyskakuje blad. Co moze byc tego przyczyna?
Mam dokładnie ten sam problem... wcześniej wszystko od razu się łączyło. You tube, obraz z telefonu i z laptopa. A teraz za każdym razem jest błąd połączenia
Spróbujcie przywrócić youtube do starszej aplikacji fabrycznej, możliwe, że pomoże.
Mam ten sam problem na swoim tv 55xe8599. Za każdym razem jak wyskakuje ten blad w chdzec w ustawienia tak jakbja chciał na nowo polaczycpsię z siecia.
Witam,
Przekaząłem porblem do supportu Sony - oto ich odpowiedź:
Możemy poprosić o dokładną treść komunikatu o błędzie lub nawet zdjęcie? Proszę o zalecenie klientom ustawienie kanałów wysyłania wi-fi w routerze na kanał stały z przedziału 1-11 (najczęściej routery ustawione domyślnie mają wybrany automatyczny kanał wi-fi). Jeśli router samoczynnie zmienia kanały wifi to ma to negatywny wpływ na stabilność połączenia. W przypadku dalszego występowania problemów po zmianie ustawień routera proszę o zalecenie resetu zasilania (odłączenie od prądu na 5-10 minut) lub przywrócenia ustawień fabrycznych, ponieważ sytuacja może być również spowodowana zapełnieniem pamięci podręcznej telewizora.
Pozdrawiam
Klawisz OPTIONS
Klawisz nawigacji 1 krok do dołu
Klawisz nawigacji 1 krok w lewo
Wybór
Ustawienia/Pomoc techniczna/Inicjalizuj informacje osobiste
Zatwierdzamy
i cieszymy się powrotem aktywności klawisza YOUTUBE
Może trochę nie na temat ale u mnie nie było aktywności tylko YT.