- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Problem z HDMI in 2
Witam
mam taki problem z hdmi w telewizorze ze gdy cos do niego podłącze to telewizor tak jakby caly czas sie włączał i wyłaczał i tak jest na okrągło.telewizor posiada dwa wejscia hdmi w pierwszym wszystko jest ok z tym drugim tak sie dzieje. do tego pierwszego mam podłaczona telewizje cyfrowa a do drugiego ps3 z poczatku myslalem ze to cos jest z moja konsola ale gdy podłaczylem odwrotnie to działo sie tak samo. prosze o pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
spróbuj wyłaczyć sterowanie przez HDMI w telewizorze jeżeli masz włączone a jak masz wypięte HDMI od telewizora tez się tak dzieje ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
telewizor ma niecale 3 tygodnie i ja tam nic w ustawieniach nie zmienialem na poczatku chodzilo wszystko normalnie nawet nie wiem jak sie wyłącza to sterowanie przez hdmi. to znaczy jak kabel jest podłączony a konsola wyłączona to jak patrze na telewizje ktora jest podłączona pod to pierwsze wejscie to wszystko jest normalnie dobiero jak włacze konsole to tak sie dzieje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
nie wiem co Ci więcej poradzić pewnie masz 3 HDMI tam się przerzuć w opcjach masz funkcję włączania sterowania urządzeń przez HDMI chcociaż chyba PS3 tej obsługi nie ma .W każdym razie popatrz w zakładce sterowanie przez HDMI
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
ok, dzieki. tu w ustawieniach juz chyba wszystko próbowałem wiec pozostaje tylko oddanie tv na gwarancje