Podziel się wrażeniami!
Witam!
Powoli dojrzewam do decyzji o zakupie tabletu Wacom. Wiem, że jest tu kilka osób korzystających z takich urządzeń i mam nadzieję, że podpowiedzą mi na co zwracać uwagę przy wyborze. Ja nigdy nie pracowałem na tablecie i nie wiem po prostu czy wystarczy kupić Bampo Pen, Bambo Touch czy Bambo Pen & Touch.
Pomożecie?
jeśli zaczynasz swoją przygode z tabletami to każdy tablet Wacoma będzie "super ekstra"
Polecam szukanie tego o najlepszym współczynniku ceny do rozmiaru
Tak naprawdę do obróbki zdjęć nie jest wymagany jakiś super tablet a z racji tego, że tablety Wacom'a i tak są super to na Twoim miejscu skupiłbym się na znalezieniu możliwie taniego
Ja mam Graphire4 Classic XL od dość długiego czasu i powiem, że nie jestem w stanie wykorzystać nawet 1/10 potencjału tego urządzenia... ale rozmiarem jest idealny i bardzo wygodny w obsłudze
Ja polecam Bamboo Fun. Mimo, że ma dziecinną nazwę to moim zdaniem najlepsza propozycja w segmencie budżetowym. I co ciekawe otrzymujemy do niego Adobe Photoshop Elements zupełnie za darmo!
Mam taki tablecik, Kris też ma.
Śmiało więc polecamy jako zadowoleni użytkownicy
Tyle, że Bambo Fun nie są już chyba produkowane. FAjnie byłoby dostać elementsa bo to następny mój wydatek. A tak a propos, którą wersję dają z tym Fun?
Najczęściej to jest PSE w wydaniu z numerkiem 6.0
Na aledrogo są jeszcze spokojnie do kupienia.
Lajam napisał(a):
Mam taki tablecik, Kris też ma.
Śmiało więc polecamy jako zadowoleni użytkownicy