Podziel się wrażeniami!
Mam nadzieję, że nie zostanie to odebrane jako wielkie pretensje, ale już się raz na podobnym błędzie "przejechałem"
Co się narobiło w opisach obiektywów na...
http://www.sony.pl/product/dss-digital-slr-alpha-lenses
(zakładka "współpracujące produkty" przy prawie każdym modelu)
Większość obiektywów, które były dostępne na dłuuugo przed premierą A900, czyli dla sprzętu APS-C, stały się nagle obiektywami współpracującymi tylko z pełną klatką, nawet stałka 50/1,4, którą używam od roku z A350
aaa.jpg
Takie opisy, wprowadzają ludzi tylko w bład, a niestety podobne błędy dość często się tu zdarzają
A'propos... co się stanie jak podepnę obiektyw stworzony specjalnie pod pełną klatkę do A350? Coś się poprawi, pogorszy?
Jacek80 napisał(a):
Większość obiektywów, które były dostępne na dłuuugo przed premierą A900, czyli dla sprzętu APS-C, stały się nagle obiektywami współpracującymi tylko z pełną klatką, nawet stałka 50/1,4, którą używam od roku z A350
Jacek80 napisał(a):
aaa.jpg
Takie opisy, wprowadzają ludzi tylko w bład, a niestety podobne błędy dość często się tu zdarzają![]()
nemesis napisał(a):
A co do "współpracujących modeli" - też zauważyłem nieścisłości i niekompletność - ale nie błędy!
nemesis napisał(a):
Co do modeli puszek współpracujących z danymi obiektywami, jak proponujecie panowie to ująć?